Womencircle-KardelenGuidance

LEAP

Klaar om alles los te laten wat je niet dient?

LEAP is een directe overdracht van levenskrachtenergie die op natuurlijke wijze een diepgaand zelfontwakingsproces activeert, vaak ook kundalini-ontwaken genoemd.

Kundalini is een van de namen die zijn gegeven aan de krachtige, creatieve en goddelijke levenskrachtenergie die in ieder mens aanwezig is. Het ligt echter vaak sluimerend in ons; we boren slechts zeer beperkt een klein deel ervan aan.

Maar eenmaal ontwaakt, vindt bij voortdurende blootstelling een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats. Deze herbedrading maakt een diepe genezing en transformatie mogelijk die zo vaak onbereikbaar is via andere middelen.

LEAP is een welkom terug in heelheid, een pad van overgave, een pad dat lijden verlicht. Waar het ontwaken is in volledige realisatie van wie je werkelijk bent, dat is onmogelijk te beschrijven in woorden, maar hier te ervaren…

Neem contact met mij op →

LEAP is een transmissie van levenskrachtenergie.

De transmissie is een activering van je eigen levenskrachtenergie die al in je zit.

De energie pelt de lagen van conditionering af die we hebben opgebouwd en brengt ons dichter bij onze innerlijke wijsheid, waarheid en essentie. Om van hieruit meer intuïtief te leven.

Uit de geest, in het lichaam.

Ben jij klaar voor een transformatie?

Aankomende events →

Leuk je te ontmoeten!

Hoi, ik ben Yasemin

Er komt een tijd dat een sprong in het onbekende nodig is. Dit is wat ik vele malen heb gedaan. Het onbekende onder ogen zien was de enige keuze die ik had toen ik vooruit wilde.

Het is oké om bang te zijn en aan de rand te komen van alles wat je weet. Het is eng, maar we hoeven niet precies te weten waar we voor gaan.

Ik daag je uit – als je in staat bent in het onbekende te stappen, kun je dan misschien je wonderen vinden?

Mijn verhaal →