Womencircle-KardelenGuidance

Psychodynamische therapie

Verkennen van het onderbewuste

Voel je je gestrand in je eigen leven?

Vaak vertellen we onszelf dat we tekortschieten. Niet dapper genoeg, niet sterk genoeg, niet waardig genoeg om te krijgen wat we wensen. De angst voor mislukking overheerst, maar het zijn zeker niet onze vaardigheden die tekortschieten.

We weten wat we moeten doen, maar ondernemen geen actie om onze doelen te bereiken.

Het is oké om bang te zijn voor het onbekende, maar jezelf laten beperken door die angst en niet je doelen bereiken is niet oké.

Voel je je gevangen in een routine? Struggle je met besluitvorming?

Laat Kardelen Guidance je helpen om weer op het juiste pad te komen.

Meer weten? Neem contact met mij op →

Met Kardelen Guidance krijg je de helderheid en het vertrouwen om de juiste keuzes te maken en door de complexiteit van het leven te navigeren.

Ik ben hier om je individuele, persoonlijke begeleiding te bieden om je te helpen je doelen te bereiken. Neem vandaag nog de eerste stap naar het realiseren van je dromen en boek een sessie!

Deze therapie richt zich op het fysieke, mentale en spirituele welzijn van een persoon. Tijdens dit proces zal ik je helpen bij het ontwikkelen van een holistische kijk op het leven, en het brengen van evenwicht en harmonie in je leven.

Ik gebruik een breed scala aan technieken om je te helpen je doelen te bereiken, zoals het stellen van doelen, visualisatie, meditatie, innerlijke kind genezing, hypnotherapie, familieopstellingen of LEAP.

Mijn doel is om je te empoweren zodat je positieve veranderingen in je leven kunt aanbrengen, en je volledige potentieel kunt bereiken.

Mijn diensten zijn beschikbaar in het Nederlands, Turks en Engels. 

Worstel  je met de vraag: wie ben ik? Waar hoor ik bij?

Wie ben jij?

Uit twee verschillende culturen

Je bent opgegroeid in verschillende culturen. Je bent geboren en getogen in een land, maar je roots liggen elders. In de zomer bezoek je vaak je geboorteland. Je houdt van dat land, maar voelt je er niet volledig deel van.

Je hebt je hele leven opgebouwd in het land waar je woont, maar je voelt je er niet volledig thuis. Dit is althans het gevoel dat je in je dagelijks leven ervaart.

Soms voel je je gevangen tussen culturen. Je bent niet volledig het een of het ander.

Ruimte innemen als vrouw

Vind je het moeilijk om je ruimte in te nemen als vrouw? Diep van binnen voel je dat je niet goed genoeg of moedig genoeg bent. In al je relaties probeer je anderen te plezieren. Zolang zij maar gelukkig zijn.

Maar nu voel je dat het tijd is voor verandering. Terug naar jezelf. Je wilt die dappere vrouw zijn die niet bang is om zichzelf te zijn, ongeacht de omstandigheden.

Heb je moeite met de vraag: Wie ben ik? Waar hoor ik thuis?

Dit kan een uitdagende vraag zijn.
Het was ook een moeilijke vraag voor mij toen ik opgroeide als een biculturele vrouw.
Neem contact met me op als je wilt dat ik je ondersteun op je reis.

Onderzoeken van het onderbewuste

Psychodynamische therapie  is een vorm van psychotherapie die gericht is op het verkennen van het onderbewuste en het begrijpen van de diepere oorzaken van emotionele problemen en psychische stoornissen. Psychodynamische therapie kan op verschillende manieren bijdragen aan jou, door inzicht te verschaffen in de bron van psychische problemen, het bevorderen van zelfbewustzijn en persoonlijke groei, en het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving voor emotionele verwerking.

Een van de belangrijkste manieren waarop psychodynamische therapie kan bijdragen aan jou is door het bieden van inzicht in de bron van psychische problemen. Deze therapeutische benadering is gericht op het verkennen van het onderbewuste en het begrijpen van de onbewuste drijfveren en conflicten die ten grondslag liggen aan symptomen en gedragspatronen. Door het verkrijgen van dit inzicht kunnen individuen beter begrijpen waarom ze zich op een bepaalde manier gedragen of bepaalde emotionele problemen ervaren. Dit inzicht kan de basis leggen voor verandering en groei.

Daarnaast draagt psychodynamische therapie bij aan zelfbewustzijn en persoonlijke groei. Door het verkennen van het onderbewuste en het begrijpen van de diepere oorzaken van psychische problemen, wordt je aangemoedigd om je bewust te worden van je eigen gedachten, gevoelens en gedragingen. Dit zelfbewustzijn stelt jou in staat om patronen te herkennen en te doorbreken die je in het verleden misschien hebben belemmerd. Naarmate je bewuster wordt van jezelf, kun je ook beter begrijpen hoe jij je verhoudt tot anderen en hoe je effectiever kunt communiceren en relaties kunt opbouwen.

Psychodynamische therapie biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor emotionele verwerking.

Het kan je helpen om diepe emoties, zoals verdriet, woede, angst of schaamte, te verkennen en te uiten. Door het creëren van een vertrouwelijke en empathische therapeutische relatie, kun jij je veilig voelen om je emoties te uiten zonder angst voor veroordeling of afwijzing.

Dit proces van emotionele verwerking kan helend en bevrijdend zijn, en jou in staat stellen om oude emotionele wonden te genezen en een gezonder emotioneel welzijn te ervaren.

Empathie, begrip en ondersteuning

Ten slotte kan psychodynamische therapie bijdragen aan jou door het bieden van een therapeutische relatie die gebaseerd is op empathie, begrip en ondersteuning.

Ik fungeer als een begeleider en vertrouwenspersoon, die je helpt bij het verkennen van je innerlijke wereld en het navigeren door je psychische problemen.

Op een holistische wijze gaan we samen aan de slag. Dit betekent verkennen van je innerlijke wereld op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel level.

Door middel van verschillende therapietechnieken zoals, innerlijk kindwerk, systemisch werk, regressie therapie, delenwerk, lichaamswerk en vele andere technieken gaan we aan de slag.

Als jij er klaar voor voelt om een volgende stap te maken, maar het nog spannend vind, kun je ook mij contacten via contactformulier.

Neem contact →

Wil je op de hoogte blijven? 

Laat je e-mail achter als je op de hoogte wilt blijven van nieuws en events.