Womencircle-KardelenGuidance

Psychodynamische therapie

Verkennen van het onderbewuste

Voel je je verstrikt in de wirwar van je leven?
Het is een bekende gewoonte om onszelf te bekritiseren en te geloven dat we tekortschieten. We twijfelen aan onze moed, onze kracht en onze eigenwaarde om te ontvangen wat ons hart verlangt. De angst voor falen overweldigt ons en denken: laat maar
Diep van binnen weten we precies wat we moeten doen om onze beste versie te zijn, maar vaak blijven we stilstaan. We laten ons beperken door angst en nemen geen actie. 
Voel je je gevangen in de eentonigheid van je dagelijkse routine? Merk je dat je de grootste gedeelte van de dag in je hoofd zit, maar verlangt om weer te voelen?
Dan is het nu tijd om Kardelen Guidance in te schakelen.
Laten we samen een therapeutische reis maken. Een reis die diep verbonden is met jouw persoonlijke groei en authentieke zelf. We zullen de spirituele dimensie van je leven verkennen en tegelijkertijd met beide voeten stevig op de grond blijven staan. Want we begrijpen dat het leven niet alleen bestaat uit luchtkastelen en idealen.
Dus, sta jezelf toe om je angsten onder ogen te komen en beste versie van jezelf te zijn. Je verdient het om het leven te leiden waar je naar verlangt.
Laten we samen het avontuur aangaan om zodat jij je weer kan verbinden met jezelf.

Boek een gratis kennismaking 

Met Kardelen Guidance krijg je de helderheid en het vertrouwen om de juiste keuzes te maken en door de complexiteit van het leven te navigeren.

Ik ben hier om je individuele, persoonlijke begeleiding te bieden om je te helpen je doelen te bereiken. Neem vandaag nog de eerste stap naar het realiseren van je dromen en boek een sessie!

Deze therapie is ervaringsgericht en richt zich op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn van een persoon. Tijdens dit proces zal ik je helpen bij het ontwikkelen van een holistische kijk op het leven, en het brengen van evenwicht en harmonie in je leven.

Ik gebruik een breed scala aan technieken om je te helpen je beste versie te zijn. Technieken zoals: innerlijk kindwerk, NLP, rouwverwerking, coaching technieken, RET, delenwerk, trauma therapie, hypnotherapie, familieopstellingen of LEAP.

Mijn doel is om je te empoweren zodat je positieve veranderingen in je leven kunt aanbrengen, en je volledige potentieel kunt bereiken.

Mijn diensten zijn beschikbaar in het Nederlands, Turks en Engels. 

Worstel  je met de vraag: wie ben ik? Waar hoor ik bij?

Mogelijke hulpvragen: 

Uit twee verschillende culturen: je weet niet waar jij je thuis voelt. Soms voel je je gevangen tussen culturen

Burn-out en stress klachten

Ervaart weinig verbinding met jezelf

Ervaart vaak onveiligheid

Spirituele en zingevingsvragen

Niet weten wie je bent of wat je wilt

Vaak in je hoofd, maar je wil meer voelen

Moeite met zelfliefde en zelfzorg

Depressieve gevoelens en angsten

Onrust, trauma´s en pijn van vroeger

Boek een gratis kennismaking

Onderzoeken van het onderbewuste

Psychodynamische therapie  is een vorm van psychotherapie die gericht is op het verkennen van het onderbewuste en het begrijpen van de diepere oorzaken van emotionele problemen en psychische stoornissen. Psychodynamische therapie kan op verschillende manieren bijdragen aan jou, door inzicht te verschaffen in de bron van psychische problemen, het bevorderen van zelfbewustzijn en persoonlijke groei, en het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving voor emotionele verwerking.

Een van de belangrijkste manieren waarop psychodynamische therapie kan bijdragen aan jou is door het bieden van inzicht in de bron van psychische problemen. Deze therapeutische benadering is gericht op het verkennen van het onderbewuste en het begrijpen van de onbewuste drijfveren en conflicten die ten grondslag liggen aan symptomen en gedragspatronen. Door het verkrijgen van dit inzicht kunnen individuen beter begrijpen waarom ze zich op een bepaalde manier gedragen of bepaalde emotionele problemen ervaren. Dit inzicht kan de basis leggen voor verandering en groei.

Daarnaast draagt psychodynamische therapie bij aan zelfbewustzijn en persoonlijke groei. Door het verkennen van het onderbewuste en het begrijpen van de diepere oorzaken van psychische problemen, wordt je aangemoedigd om je bewust te worden van je eigen gedachten, gevoelens en gedragingen. Dit zelfbewustzijn stelt jou in staat om patronen te herkennen en te doorbreken die je in het verleden misschien hebben belemmerd. Naarmate je bewuster wordt van jezelf, kun je ook beter begrijpen hoe jij je verhoudt tot anderen en hoe je effectiever kunt communiceren en relaties kunt opbouwen.

Psychodynamische therapie biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor emotionele verwerking.

Het kan je helpen om diepe emoties, zoals verdriet, woede, angst of schaamte, te verkennen en te uiten. Door het creëren van een vertrouwelijke en empathische therapeutische relatie, kun jij je veilig voelen om je emoties te uiten zonder angst voor veroordeling of afwijzing.

Dit proces van emotionele verwerking kan helend en bevrijdend zijn, en jou in staat stellen om oude emotionele wonden te genezen en een gezonder emotioneel welzijn te ervaren.

Compassie, veilige bedding en ondersteuning

Ten slotte kan psychodynamische therapie bijdragen aan jou door het bieden van een therapeutische relatie die gebaseerd is op compassie, begrip en ondersteuning.

Ik fungeer als een begeleider en vertrouwenspersoon, die je helpt bij het verkennen van je innerlijke wereld en het navigeren door je psychische problemen.

Op een holistische wijze gaan we samen aan de slag. Dit betekent verkennen van je innerlijke wereld op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel level.

Door middel van verschillende therapietechnieken zoals, innerlijk kindwerk, systemisch werk, regressie therapie, delenwerk, lichaamswerk en vele andere technieken gaan we aan de slag.

Als jij er klaar voor voelt om een volgende stap te maken, maar het nog spannend vind, kun je ook mij contacten via contactformulier.

Neem contact →

Wil je op de hoogte blijven? 

Laat je e-mail achter als je op de hoogte wilt blijven van nieuws en events.